Psykomotorik

Ring til mig på​
22 34 66 60​​

Jeg har kunnet se / fornemme ting omkring mennesker, lige så længe jeg kan huske.

Gennem de sidste år har jeg flere gange “kommet til” at give klarsyn til klienter, som havde et , for dem, meget vigtigt spørgsmål.

Derfor vil jeg nu gøre det mere tilgængeligt, ved at tilbyde udelukkende klarsyn.

Klarsyn kalder jeg det, når du stiller mig nogle spørgsmål, og jeg kan mærke svarerne indeni mig. ‘det kan også være, at du ønsker kontakt med en afdød.

MEN det er ikke altid, at jeg kan få lov til at se ting til dig – og så må vi tage den derfra.

Det er vigtigt at holde din krop i gang hele livet, så du styrker dine muskler og din motorik. Derfor tilbyder jeg motorisk træning til børn og voksne i alle aldre i Ullerslev og på resten af Fyn. Motorisk træning bidrager til at styrke særligt børn og ældres finmotorik, som giver bedre balanceevne og et mere velkoordineret bevægelsesmønster. Motorisk træning for voksne og ældre er godt i forhold til at komme muskulære og ledproblemer til livs.

HUSK MAN ALDRIG BLIVER FOR GAMMEL TIL AT TRÆNE

Uanset hvor gammel man er eller føler sig, kan motorisk træning være med til at genfinde mobiliteten og motorikken på ny. Jeg har hjulpet flere mennesker gennem motorisk træning, som har oplevet svært nedsat følelse i kroppen, hvor motorisk træning har givet dem førligheden tilbage.

​Jeg har eksempelvis hjulpet en ældre herre, som var lam i det ene ben og den ene arm til større bevægelighed gennem motorisk træning hos Psykomotorikken. Han havde tidligere været til genoptræning uden at opnå den store effekt.​

Har du derfor nogle skavanker, er det aldrig for sent at gøre noget ved dem. Jeg tilrettelægger et træningsprogram til dig, således at du får trænet din krop på en måde, som kan give dig styrke og bevægelighed igen. Jeg ser individuelt på voksne og børns niveau, da to mennesker aldrig er ens. Motorisk træning kan foregå i naturen, svømmehallen eller i min klinik alt efter hvad du har lyst til.

​Du anbefales et forløb á fem gange en time for at få styrket hele din krop og få inspiration til selv at fortsætte.

FÅ EN CHANCE TIL MED MOTORISK TRÆNING

Din krop har konstant behov for at holde sig i bevægelse og blive trænet. Vil du styrke din evne til at bevæge dig, genskabe førligheden eller bare gerne træne din finmotorik, er jeg klar til at hjælpe dig.

​Kontakt mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. Ring på telefon 22 34 66 60 eller send en e-mail på lise.nyboe@live.dk.

Kvinde med lændeproblemer: Selvfølgelig bliver jeg nødt til at høre lidt om arbejde og dagligdags belastninger.

​Derefter drejer det sig om fodstillingen og kropsholdningen.

​Så bliver der prøvet og trænet forskellige øvelser der evt. styrker eller afspænder ryggens forskellige steder.​

Mand der har ondt i ryggen, efter at have arbejdet gennem længere tid ved computer.

​Igen kigger jeg først fodstilling og derefter kropsholdning både i stående og liggende stilling.

Derefter gives let massage med efterfølgenede øvelser.

Barn der har brug for motorik vejledning.

​Her vil jeg nok anbefale flere gange, da barnet altid skal vænne sig til mig.

​Det vil være lege som bliver mere og mere udfordrende alt efter hvilket niveau de er nået på. Forældre skal være velkommen.

​Men nogle gange er det en fordel at forældrene venter udenfor, hvis barnet har svært ved at deltage pga interaktionen med forælderen. Dette vil først ske når barnet er trygt ved dette.