Psykomotorik

Ring til mig på​
22 34 66 60​​

HEALING

Jeg kunne heale, før jeg blev indviet reikihealer. Kunne mærke kanalen for den positive healingsenergi. Efterfølgende er kanalen bare blevet endnu stærkere og bredere.

​Healing fungere på den måde, at det er en meget positiv energi, som går ind i kroppen, hvor der er behov og skaber balance og harmoni.

​Reiki er japansk og står for universel livsenergi.

​Det er en universel livsenergi som bringer DIG i balance og harmoni. Samtidig med at den løsner og fjerner gamle blokeringer og spændinger i dit liv, såvel fysisk som psykisk.

​Du vil blive ladet op med energi der går ind og får DIG til at slappe af. Derved giver det dig mulighed for, at forlade gamle traumer, negative følelser og -mønstre.

​Healing er godt for mange ting. Nogle af de tungere ting, som jeg har haft megen succes med, er panikangst og ADHD. Men også velbefindende, mangel på energi og mange forskellige følelsesmæssige og/eller fysiske forstyrrelser har jeg afhjulpet.​

​Nogle gange vil effekten blive yderligere forstærket ved at blande med en af mine andre behandlingsformer, det er noget vi snakker om.

​Healing foregår mest på en briks, så jeg kan komme rundt om dig, alt efter hvor i din krop der er behov. Samtidig kan du slappe helt af og fokusere på det der sker i din krop.​