Psykomotorik

Ring til mig på​
22 34 66 60​​

ERGONOMI

– I DIN VIRKSOMHED, PÅ DIN ARBEJDSPLADS, SAMMEN MED DINE KOLLEGAER.​

​Det handler om at din krop finder frem til den mest optimale måde for den at arbejde på. Således at du kan slippe unødige spændinger og dårlige arbejdsstillinger.

​Hvis du invitere mig ud til dig, ser jeg dig/jer “in real life”. Dvs vil sige, at jeg hurtigt kan spottede belastninger du/i udsætter jer selv for.

​Sådan fungerer det

Så jeg vil starte med at gå lidt rundt og observere. Derefter vil jeg først gå rundt til hver enkelt. Sammen vil vi finde den bedst mulige måde at udføre arbejdet på. Bagefter vil vi sammen gennemgå de generelle forbedringer og øve andre måder at udøve disse på samt lære øvelser der kan forbedre disse problemstillinger.

​For at få mest muligt ud af det, vil jeg anbefale en opfølgningsdag.​

Du/i kan også komme i klinikken til en workshop (eller lign.) og sammen vil vi gennemgå de udfordringer der er netop i dit/jeres arbejde. Sammen vil vi snakke om jeres problemstillinger og inden vil jeg have udfærdiget et program med øvelser som vi også gennemgår sammen.

Du kan også kalde det en motionsdag med forbedringer til arbejdsstillinger og hverdagen fremover.

​Se mere under behandlinger – ergonomi​