Psykomotorik

Ring til mig på​
22 34 66 60​​

MIN BAGGRUND

Jeg er uddannet: Sygehjælper/SOSUassistent, friluftsinstruktør, coach, reikihealer, mindfulnessinstruktør, instruktør i spædbarnsmassage og har samlet det hele med en uddannelse til psykomotorisk terapeut.

​Igennem min søgen har jeg opdaget evner som claivoyance. Jeg har læst psykoterapi siden 1989, det er ikke et sted vi får en eksamen, men et sted hvor jeg altid er i udvikling. Dette har gjort, at jeg har fulgt 11 års fremadskridende hold i psykoterapi, samt enkelte andre kurser.

​Født i 1956 og kendt af andre som en livsglad, åben, energisk, positiv og anderledes tænkende pige – der gør en forskel.

​Har hele livet forsøgt at hjælpe mennesker, med at få det så godt, som overhovedet muligt. Intet er en forhindring, før det modsatte er bevist.

​Startede som 14-årig som hjælper indenfor handicapidræt, som 17-årig blev jeg instruktør i handicapsvømning og endte som opstarter, leder og underviser af flere hold handicap- og ældresvømning.​

Dette frivillige arbejde varede i 24 år. Derefter var jeg opstarter, underviser og behandler af Natur- Balance huset i Horsens i en del år.

​At “ende” med en uddannelse som psykomotorisk terapeut, er for mig, at samle alle mine kvalifikationer og kvaliteter. Nu arbejder jeg med DET HELE MENNESKE og har mange forskellige vinkler, at hjælpe netop DIG ud fra.

Det blev dog ikke “enden” da jeg i 2018 blev færdig som zoneterapeut. Igen en uddannelse i at arbejde med DET HELE MENNESKE.

Og jeg vil nok blive ved med at uddanne mig……..

​Endelig har jeg efter mange år “turdet”/ fået mulighed for at have egen klinik. Psykomotorikken.dk er nu 4 år og i fuld udvikling, med naturterapi, fodmassøruddannelsen og mange forskellige behandlinger for alle og enhver.

OGSÅ FOR DIG!​