Psykomotorik

Ring til mig på​
22 34 66 60​​

ERGONOMI I HVERDAGEN

Når du vælger en psykomotorisk behandling kigger vi også på evt. arbejdsskader og hvordan de evt. kan forhindres.

Der er dog ikke noget bedre end at se det i “virkeligheden”. (på det sted hvor dine skader opstår)

​Når jeg følger dig eller dine kollegaer i dit hjem, din virksomhed eller på jeres arbejdsplads, kan jeg hurtigt se hvor skaderne opstår. Sammen finder vi andre måder at arbejde på, således at du/i ikke overbelaster din/jeres krop(pe).

​Du kan vælge at starte i behandling hos mig for at få løsnet og fjernet det der gør ondt. Derefter kan det være, at du ønsker, at jeg, som en flue på væggen, kan se hvad der går galt. Eller du snakker sammen med dine arbejdskollegaer og at i sammen vælger at få mig ud til jeres arbejdsplads for at se om i kan afhjælpe nogle muskelproblemer.

​Ergonomi handler om​

Ergonomi handler kort sagt om at gøre de ting vi gør så behagelige for kroppen som muligt.

​Jeg plejer, at sige, at det er noget med at være kreativt doven og se hvor få muskelspændinger, du kan nøjes med at bruge, på at udføre et stykke arbejde.

​BAR – BrancheArbejdsmiljøRådene oplyser, at vi er 2,7 mio mennesker, som er på arbejdsmarkedet og det vurderes at ca. 1 mio. har ondt i ryggen i en eller anden art. Hvad så med konstant hovedpine, ondt i knæ, skulder, hænder og fødder m. m.?

​Se mere på BAR http://www.arbejdsmiljoweb.dk/

Det er som regel ikke når du er på arbejdet der er noget galt – men når du kommer hjem og kroppen slapper af, så mærker du, hvor du har brugt din krop uhensigtsmæssigt eller overbelastet.

​Det er lige meget hvilken arbejdsplads du arbejder på – det handler om måden du står, går, løfter, sidder – bruger din krop.

​Du/I vil altid få nogle grundlæggende øvelser som er gode for jer, så er det med at holde hinanden op på at få dem gjort.

​Nogle virksomheder bruger tid på at medarbejderne skal have det bedre.

​Du kan få yderligere inspiration ved at se på
http://www.arbejdsmiljoweb.dk/krop-og-sundhed/nudging

DET HANDLER OM AT STRÆKKE SIG!

Det handler næsten altid om at strække sig, da det handler om at komme ud i de positioner, der er modsatrettet det vi normalt spænder op i.

​Se også under kurser og w​orkshops.​